Spletni plačilni sistem NLB Klik – kontakti – cenik – provizija – implementacija

Tukaj vam bomo prihranili tehnične informacije in vam ponudili kontakte, cenik ter postopek implementacije oz. dokumentacijo.

V članku opisujemo sistem, ki ga v večini uporabljajo trgovci, preko katerega uporabniki NLB Klika plačujejo nakupe v spletnih trgovinah.

Cenik

Mesečne naročnine pri storitvi Spletni plačilni servis NLB Klik ni. Prav tako lastniku spletne trgovine ni potrebno plačati nobene pristopnine. Pri uporabi NLB sistema za plačevanje preko spleta, z uporabo spletne banke NLB Klik, tako spletna trgovina plačuje le del provizije od posamezne transakcije, ki znaša 3,0% vrednosti spletnega nakupa, vendar skupno ne več kot 10,02 EUR na posamezno transakcijo.

Implementacija

Za uspešno ustvaritev modula online plačevanja za vašo vrsto spletne trgovine, sledite navodilom implementacije s strani NLB banke. Zadnjo verzijo si lahko zagotovite s prošnjo na e-poštni naslov klik@nlb.si. Tukaj lahko dobite trenutno aktualno verzijo. Na voljo je tudi shema plačevanja s NLB Klik sistemom.

NLB – tehnična dokumentacija

Prijazno osebje na NLB strani nam je poslalo e-trgovina.pdf specifikacijo, kjer najdete navodila za namestitev in testiranje. Ko boste podpisali pogodbo boste dobili “ID_trgovine”. To je enolična oznaka vaše e-trgovine, ki jo uporabite pri izvedbi testiranja na svoji strani in kasneje v produkcijskem okolju. Podrobnejša navodila najdete na njihovi Klik strani.

Logotipi

Ob podpisu pogodobe morate poslati še vaš logotip, ki se bo pojavljal na straneh plačevanja prek Klika iz vaše spletne trgovine (velikost določena v navodilih za E-trgovine.pdf).

Kontakt

Email: klik@nlb.si
Telefon: (01) 477 20 60
Spletna stran: Spletni plačilni servis

FAQ – razno

Pohvaliti moramo odzivnost, žal pa še nekoliko šepa konkretna tehnična pomoč. Pred začetkom poslovanja potrebujete podpisano pogodbo, za več informacij pokličite na telefonsko številko (01) 477 20 60.

Podobni članki:

  1. Spletni plačilni sistem Abanka – spletni plačilni servis – kontakti – cenik – provizija – implementacija
  2. 3D Secure sistem – za varno spletno plačevanje s karticami MasterCard in Visa – kontakti – cenik – provizija – implementacija
  3. PayPal – posebnosti – prednosti – slabosti – kontakti – cenik – provizija – implementacija
  4. Moneybookers – posebnosti – prednosti – slabosti – kontakti – cenik – provizija – implementacija
  5. Spletni plačilni modul – plačevanje preko spleta – implementacija v spletno stran – spletno trgovino – FAQ
  6. Abanka – spletni plačilni servis – spletna banka Abanet – varno plačevanje v vaši spletni trgovini
  7. E-krediti – obročni spletni plačilni sistem pod okriljem podjetja Amikod d.d.
  8. Activa Payment Gateway – spletni plačilni sistem Banke Koper
  9. Spletni plačilni načini – sistemi za plačevanje preko spleta
  10. Implementacija plačilnega sistema v spletno stran – spletno trgovino

Dodaj komentar